Yrittäjien näkemyksiä hevoskylästä

Tutkailimme jo malttamattomina hevoskyläkyselyn alustavia tuloksia, ja tässä muutamia pointteja, joita nimen omaan yrittäjät ovat listanneet tärkeiksi:

Yhteisöllisyys

Hevosyrittäjä haluaa luonnollisesti ympärilleen hevosia ja samanhenkisiä ihmisiä. Alueelle toivotaan hyvää yhteishenkeä ja yhteistyötä: hevosalan yrittäjät saavat tukea toisistaan. Uudenlaista yhteisöllisyyttä voidaan saavuttaa jopa palkkaamalla yhteisiä työntekijöitä ja rakentamalla yhteisiä tiloja, kuten halleja ja lannankäsittelypaikkoja. Asiakkaiden näkökulmasta pidetään hyvänä, että asiakas löytää eri palvelut samalta alueelta. Markkinoinnin suhteen hevoskylä nähdään niin ikään voimavarana.

Alueen luonne

Hevoskylän ajatellaan nostavan alueen imagoa ja arvoa sekä tuovan näkyvyyttä Tuusulan kunnalle, palveluille ja matkailulle. Hevoskylästä toivotaan maalaismaista ja luonnonläheistä, hyvin hoidettua ja kutsuvaa ympäristöä, jossa yhdistyy hyvä suunnittelu ja laadukas toteutus. Turvallisia reittejä pidetään tärkeinä; hevoskylän yksi etu on se, että reitit pystytään toteuttamaan alueen sisäisinä, jolloin vaaratilanteet liikenteessä pystytään minimoimaan. Yhtenä teemana nousee esiin myös hevosten hyvinvoinnin huomioiminen, mikä voisi olla yksi teema alueen suunnittelussa.

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s